kuponokodo.com

Sneci Horgászwebáruház Kuponok és Kuponkódok Március 2023

Aktuális Sneci Horgászwebáruház Kedvezmény Kuponok És Kedvezmények 2023 Áprilisában: 60% Kedvezmény

Válasszon a következők közül: 20 Sneci Horgászwebáruház Kuponkódok és Promóciós Kód. Biztosan talál egy Kedvezmény Kódok -et, amely mentheti a sneci.hu vásárlást a Április 2023 során.
 • Minden
 • Ajánlatok

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Sneci Horgászwebáruház kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • Információk az Sneci Horgászwebáruház Kedvezményeket

  • Mennyi a Sneci Horgászwebáruház szállítási idő?

   Sneci Horgászwebáruház vásárolt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A csomagokat igény szerint házhoz vagy munkahelyre is kiszállítják. A csomag összekészítési ideje a feldolgozástól számított 1-6 munkanap. Abban az esetben, ha a szállítás valamiért ettől eltérne, munkatársaik felveszik önnel a kapcsolatot. A szállítási idő a csomag feladásától számítva garantált 2 munkanap.

  • Milyen Sneci Horgászwebáruház az értékelés?

   Elég jó. Sneci Horgászwebáruház elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján. 92% a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot. Több mint kilencszáz hozzászólással a következtetés levonható, hogy elégedettség a bolttal, szállítási idő, az áttekinthetősége és kommunikáció minden nagyon megfelelő.

  • Van –e lehetőség Sneci Horgászwebáruház személyes átvételre?

   Természetes van. A termékek személyes átvételére is lehetőség van. Ha azt módszert választ, ebben az esetben a posta költség 0 Ft. Sneci Horgászwebáruház üzlet Dabasban található. Kérnek, hogy járnak az üzleten nyitva időben. Kérnek vegye figyelembe, hogy csak készpénzben fizetést elfogad az üzleten.

  • Milyen fizetési módokat Sneci Horgászwebáruház fogad el?

   Sneci Horgászwebáruház webáruházban elfogad három fizetési módot. A termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti. Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Fizetési mód választása: +290 Ft. Simple bankkártyás fizetés OTP csoport keresztül is lehet.

  A kuponokodo.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a kuponokodo.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább